Om Oss

Innan Claesons Cykel inriktade sig 100% på cykel så startade vi för 40 år sedan som en cykel, sport och fiskebutik. Det har varit ett familjeföretag sedan dess och vi har alltid varit stolta över att vi hängt med i utvecklingen. Vi var bland de första butikerna med avancerade mountainbikes och vi är nu bland de ledande butikerna i Sverige på elcykel.

Våra ledord har alltid varit; kundomsorg, trygghet och service. Så oavsett vilken typ av cykel du är ute efter så har vi sortimentet, kunskapen och servicen som hjälper dig att hitta rätt cykel samt hjälper dig att hålla din cykel i bra skick.

Välkommen till Claesons Cykel!

Sortiment
Observera att produkterna på hemsidan endast är ett litet urval av vad vi har i butiken. Vi har över 800 cyklar i lager samt tillgång till alla produkter från våra leverantörer. Kontakta oss om du är intresserad av en speciell modell.

Handla räntefritt
Upp till 36 månaders räntefritt med Resurs Bank.

Återköpsgaranti
Vi lämnar återköpsgaranti på barncyklar från 12″16″ 20″ tums hjulstorlek. Du får halva priset du betalat för cykeln du köpt hos oss i rabatt på ditt nästa cykelköp. Förutsatt att du köper ny cykel inom två år från det tidigare köpet.

Fri service och servicehäfte
På alla våra cyklar ingår en fri service efter 3 månader. Därefter service varje år till reducerat pris.
Vi har också servicehäften du kan köpa där du får årlig service på din cykel i 5 år samt förlängd garanti i 5 år.